view

Navigera

logo

Lundåkrahamnen Ekonomisk Förening - LEF
Medlemsinformation till andelsägare i Lundåkrahamnen


2018-12-21

Intresserad av styrelsearbete eller valberedningen?
 

Hej!

Inför nästa års årsstämma så har valberedningen satt igång sitt arbete och skulle vilja veta om det är någon som är intresserad av arbete antingen i styrelsen eller valberedningen. Om det finns kompetens och intresse som kan vara till nytta för LEF och som kompletterar den kunskap som redan finns så kan det vara mycket positivt (exempelvis erfarenhet från miljöarbete). Skicka gärna en rad till mig med lite info om er och bakgrund. Min mejladress är: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Med önskan om en God Jul och Gott Nytt 2019,

Frank Hellström, sammankallade valberedningen


_____________________________________________________________________________________________________________________

 

2017.06.13

NYA STADGAR FÖR LEF
Bolagsverket har nu godkänt LEFs nya stadgar. De träder då omedelbart i kraft och ersätter de gamla stadgarna.Klicka på länken och du kan skriva ut ditt eget exemplar av stadgarna.STADGAR FÖR LEF2017.06.15

Hej!
Nu är vi ordentligt inne i båtsäsongen och jag hoppas att det inte ska fortsätta att blåsa lika mycket som det har gjort de senaste veckorna. Med ett tilltagande antal båtgäster i hamnen är det viktigt att vi alla kommer ihåg att skylta grönt när vi är borta, och för allas trivsel är det också viktigt att vi respekterar fartbegränsningen i hamnen på 3 knop i vattnet och 20 km på land.

Verksamheten i LEF rullar på enligt planen och vi har äntligen fått våra nya stadgar godkända av Bolagsverket. Länk till dem finns här ovanför. Vi har haft gemensamma möten med LEF, OBK och Stugföreningen, för att hjälpas åt med att utveckla hamnen på bästa sätt. OBK har ju fått igång kioskverksamhet och en rad andra aktiviteter för att stärka sammanhållning och trivsel. Detta är mycket positivt för både båtfolk, stugägare och husbilsgäster i hamnen.

Det jobbas i sommar med det nya mastskjulet, som förhoppningsvis kan bli klart till hösten. Nya elstolpar på båtuppställningen på udden finns också med i planeringen. Liksom förra året, kommer det via kommunen tre skolungdomar och sommarjobbar var sin månad i hamnen, ta väl emot dem.

Länsstyrelsen har beslutat att ett område i Lundåkrabukten ska vara naturreservat från 1 juli 2017. Detta berör i vissa perioder fiske och surfing. För ytterligare information se här på hemsidan, under Nyheter.

På styrelsens vägnar önskar jag er alla en härlig sommar.

Christer Roos
Ordförande LEF

KOMMANDE AKTIVITETER i OBK : (Ostpirens Båt Klubb)
Midsommarfirande
Fisketävling
Eskadersegling
40-års Jubileumsfest
SöndagsBingo
MEDLEMSKAP och YTTERLIGARE INFO: http://www.ostbk.se/

 

Lundåkrahamnen

 • Adress: Stuverigatan 43
  261 35 Landskrona
  Telefon: 0418-263 50
  E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
 • Vid akuta ärenden på arbetstid när kontoret är stängt:
  Hamnkapten Mårten Larsson 070-232 00 58
  Vaktmästare Mikael Svensson 070-2326823