Årsmöte LEF 26 mars 2020

För närvarande följer vi utvecklingen av Coronaviruset och vad myndigheterna beslutar om vad som gäller vid möten. Se information om årsmötet .

.......

En sak att påpeka är att ström till båtar utan mätare endast är tillåten för underhållsladdning av batteri, max 100 watt förbrukning. Vill ni använda mer el måste ni kvittera ut en elmätare på hamnkontoret och betala för förbrukningen. Vi går runt i hamnen ibland med en effektmätare och kollar era uttag och visar de sig att ni drar för mycket ström blir det en schablondebitering av ström. Detta gäller även husvagnar och husbilar uppställda utmed Stuverigatan.

Styrelsen

------

Flytta båtar

Dags igen att se fram mot en ny båtsommar och då ska ni som har era båtar i vattnet på vinterplats flytta dessa till era ordinarie platser.

Detta ska ni göra så fort som möjligt.

-------

Sommarjobbare.

Lundåkrahamnen söker sommarjobbare till hamnen under 6-7 veckor i sommar. Arbetsuppgifterna består av gräsklippning, trädgårdsskötsel, städning, målning, mindre reparationer mm.

Kraven är ålder på lägst 18 år och körkort minst för EU-moped samt att man kan utföra anvisade arbetsuppgifter på egen hand. Både killar och tjejer är välkomna.

Kontakta hamnkontoret för vidare information.

0418-26350

070-2320058